Back to All Events

En samtale om Kiss @ Deichman

Historien om et av verdens største rockeband er spektakulær, fascinerende, underholdene og inspirerende. Få med deg fortellingen om KISS fortalt av NRK-journalist Stig Karlsen.

Gjennom mange år har han hatt et nært forhold til KISS-legendene, både personlig og profesjonelt. I sitt foredrag tar han oss med bak scenen, tett på rockegudene med historier, bilder og videoer som aldri før har blitt delt. Gjennom interessante analyser og morsomme eksempler, får vi en større forståelse av fenomenet KISS. Hvordan ble fire unge gutter verdensstjerner mot alle odds?

Foruten historier om en av musikkbransjens største merkevarer, får vi et usminket innblikk i hvordan bandet i ti år gjemte sin identitet bak tung teatersminke, jaget av paparazzier verden over. Vi får høre om sexgale Gene Simmons 4800 ligg, Ace Frehley og Peter Criss’ utsvevende livsstil, og om hvordan Paul Stanley og Gene Simmons gjorde KISS til et av underholdningsbransjens villeste business-eventyr.

Til Deichman Bjørvika tar Stig Karlsen med seg rockegudinne og KK-redaktør Ingeborg Heldal, og stjernetrommis og programleder Tarjei Strøm. De har begge med snakketøyet i orden og et sterkt forhold til KISS. Gled deg til å bli fascinert og inspirert. Og om alt klaffer kan det også være at kvelden byr på en overraskelse eller to.

Later Event: April 13
Hollow Illusion + Mæd @ Revolver