Back to All Events

Mastodon + Kvelertak + Mutoid Man - Oslo Spektrum

Konsert

Mastodon

Spiller i Oslo Spektrum søndag 3. februar 2019

Kraftpakken Mastodon, norske Kvelertak og amerikanske Mutoid Man inntar Oslo Spektrum søndag 3. februar. 2019. I tillegg er Scott Kelly fra Neurosis med på deler av turneen, og han kommer blant annet til Norge.

Atlanta-kvartetten, Mastodon, er et innflytelsesrikt og respektert hardrockband under stadig musikalsk utvikling. Med låta «Sultan’s Curse» fra suksess albumet «Emperor Of Sand» 2017 høstet Mastodon inn sin første Grammy for ‘Best Metal Performance’. «Emperor of Sand» var Atlanta-gruppas tredje album på rad som seilte inn på topp 10 på Billboard Top 200. Asbjørn Slettemark skrev: «Mastodon viser hvor bra metal kan låte ... Perfeksjonerer treminutters rockehits, men serverer også mystikk, progrock og et perfekt metalkvarter».

Norske Kvelertak trenger vel knapt noen introduksjon. De har blitt en av de store norske internasjonale rockesuksessene, og har ofte blitt definert som et av landets mest hardtarbeidende rockeband. I tillegg til Mastodon har de turnert verden over med storheter som Metallica og Gojira, samt varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss. Bandet har fått ny vokalist, som vi gleder oss til å oppleve på hjemmebane.

Velkommen til Mastodon, Kvelertak, Mutoid Man og Scott Kelly i Oslo Spektrum søndag 3. februar, det er ingen tvil om at dette blir en real musikalsk kraftpakke!

Til minne om bandets tidligere manager Nick John, som gikk bort tidligere i år etter å ha kjempet mot bukspyttkjertelkreft, vil det bli donert penger til en av følgende organisasjoner: The TJ Martel Foundation, Hirshberg Foundation for Pancreatic Cancer Research eller Pancreatic Cancer Action Network. Mer informasjon finner du her: www.mastodonrocks.com