Back to All Events

In Mourning + Sublime Eyes + Skybrudd - Vaterland

IN MOURNING // SUBLIME EYES // SKYBRUDD
Vaterland
Torsdag 3. Oktober
20:00 // 175.- + avg // 20år
---------------------------------------
---------------------------------------

Svenske In Mourning & norske Sublime Eyes har slått seg sammen og tar en seg en liten konsertrunde i Norge for å spre deres melodiske dødsmetall. Begge band er plateaktuelle, så det er mye ny brutalt spennende musikk på menyen. Kom å få deres dose sinnamusikk trøkkt i trynet av denne kraftpakken her!

IN MOURNING har levererat svenska melodiska dödsmetalltoner sedan tidigt 2000-tal. Genom åren har folk upplevt orkestern på klubbar och stora festivalscener och musiken streamats till många av världens hörn. Efter debutalbumet 2008 har grabbarna släppt fyra hyllade album och i höst kommer det femte efterlängtade alstret. Sugna på att dra några ackord kommer dom nu och gör tre spelningar i Norge. Kom med på party, slit er och kom loss.. You've released the F***ING fury.

Tobias Netzell : guitars and lead vocals
Björn Pettersson : guitars and lead vocals
Tim Nedergård : guitars and backing vocals
Sebastian Svalland : bass and backing vocals
Joakim Strandberg Nilsson : drums

https://www.facebook.com/inmourningband/

Sublime Eyes er tilbake i tungrockens sfære med sitt fjerde album: Corrocean.
Fra det regntunge Stavanger sørvest i Norge har det melodiøse thrash-/death metal-bandet Sublime Eyes stadig beveget seg mot større scener og et større publikum. De har delt plakat med noen av metalens større aktører – og uansett hvor Sublime Eyes spiller forlater publikum konserten svette, med trøtte nakker og en vitamininnsprøytning man knapt har sett maken til.
Brutalitet • Groove • Melodi
NÅ ER DE TILBAKE MED NY MUSIKK – DETTE ER SUBLIME EYES PÅ HØYOKTAN
Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.

Arvid Tjelta – Vocals
Tom Arild Dalaker – Guitar
Jan Vinningland – Guitar
Jørn Helseth – Bass
Einar Petersen - Drums

https://www.facebook.com/SublimeEyesBand/

Skybrudd spiller mørk, melankolsk og mektig musikk med kompromissløs live-opptreden.
Bandets lydbilde kan best forklares som en smeltedigel der doom, sludge, black metal og alt som er mørkt og dystert fusjoneres til en massiv, tung og dunkel materie. Musikken låter stort og komplekst, men er samtidig lettfattelig og forlokkende. I tillegg til ”vanlige” instrumenter brukes også klassiske slagverksinstrumenter som gran cassa, pauker og gong, noe som gir lydbildet en ekstra dimensjon av dybde og ikke minst slagkraft i tillegg til at det skapes en kolossal atmosfære som stiller Skybrudd i en kategori for seg selv.

Joachim Isaksen - Vocals/Guitar,
Fredrik Langeland - Lead Guitar,
Sander Wetterhus - Drums,
Renè Gunnerud Vandli - Bass,

https://www.facebook.com/SkybruddBand/

Earlier Event: September 30
Svartidaudi + Sinmara - Blå
Later Event: October 4
Dream Police + Blodsmak - John Dee