Back to All Events

Oslo Ess + Norsk Råkk - Rockefeller

Fredag 27/04-2018 Rockefeller
OSLO ESS
– releasekonsert

Oslo Ess sin tradisjonelle førjulskonsert på Rockefeller solgte ut måneder i forkant. I april kommer de tilbake – denne gang med et splitter nytt album under armen.

 

I mars 2018 slipper de sitt femte studioalbum «Frie radikaler». Den første smakebiten fra plata har vi allerede fått i form av singelen «Leter etter deg» – en rask og leken greie, som musikalsk er nøyaktig der de liker å være. Med sine hittil fire album har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, toppet salgslister, fått femmerne og sekserne kastet etter seg og blitt nominert til Spellemann.

Bandets harde kjerne; Åsmund Lande, Knut-Oscar Nymo og Peter Larsson med Håvard Takle Ohr bak trommene har de siste årene sørget for å sette sitt gode navn på hele norgeskartet. I 2012 satte de uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Med sin råhet, genuinitet, pågangsmot og spilleglede har Oslo Ess bidratt til at punkrocken har nådd ut til et bredere publikum – de har gitt av seg selv og og bygger en stadig voksende og dedikert fanbase. 

Bill. kr. 330,- + bill.avg. 18 år leg. 
Billetter i salg fredag 22. november kl. 09.00.

Earlier Event: April 23
Nebula - Blå