Back to All Events

Dropkick Murphys - Oslo Sepktrum

Konsert

Dropkick Murphys

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 7. februar 2018!

Energiske Dropkick Murphys byr på irsk folk-rock og punk i Oslo Spektrum onsdag 7. februar 2018

20 år ut i karrieren, i januar 2017, gir Dropkick Murphys ut sitt niende studio album, «11 Short Stories of Pain & Glory». Bandet mener selv de har funnet en musikalsk gull-åre, og at dette er deres definitivt beste album. Tekstene er mer alvorlige enn før og tar opp narkotikaproblematikken i USA, overdoser, håp, styrke og lys i tunellen - levert i ekte energisk Dropkick Murphys-stil.

Det er også verdt å nevne at Dropkick Murphys bidro med musikk til filmen «The Departed» med Matt Damon, Leonardo DiCaprio og Jack Nicholson i hovedrollene, noe som har resultert i en enda større internasjonal fanskare.

Dropkick Murphys har vært i Oslo flere ganger før, og sist de spilte i Spektrum skrev anmelder Harald Fossberg fra Osloby.no at ”Dropkick gir ikke ved dørene, de river av låt etter låt uten pause, og nå er det like før betonggulvet i Spektrum begynner å gynge!”. Vi forventer oss selvfølgelig intet mindre denne gang!

Med som support denne kvelden kommer de amerikanske publikumsfavorittene Flogging Molly og bassisten fra Sex Pistols, Glen Matlock. 

Velkommen til Oslo Spektrum, ultra-energiske Dropkick Murphys og Flogging Molly onsdag 7. februar kl. 19.00.

 

Dørene åpner kl. 18.00.

 

Earlier Event: February 1
Geoff Tate - Hard Rock Cafe
Later Event: February 8
Trollfest - Hard Rock Cafe