Back to All Events

Caliban Sessions - John Dee

CalibanSessions2018.jpg

Lørdag 08/12-2018 John Dee
CALIBAN SESSIONS 2018
Thulsa Doom / Aasen / Sweden

Caliban Sessions er den store årlige superfesten hvor miljøet rundt Black Debbath, Duplex Records og Caliban Studios setter sammen en fantastisk kveld full av den beste musikken og den beste underholdningen.

 

Denne årelange tradisjonen startet tilbake i 2002, og vi kan se tilbake på mang en fantastisk festkveld. Og det blir ikke mindre bra i år! Hurra!

Årets headliner blir:

THULSA DOOM 
Thulsa Doom har gitt ut ny plate siden sist og har høstet strålende kritikker i inn- og utland for fantastiske «A Keen Eye For The Obvious». Kerrang skrev «They're back now, with original singer Papa Doom in tow- and they are still ultra-cool. From outragously Thin Lizzy indebted opener Lady Nina to Baby, Hate It's hipshakingly mischivious climax, it`s willfully don`t-give-a-fuck stuff from musicians with to many miles on the clock not to nail it. Get down!». VG fulgte opp med «..de breieste stoner-riffene som noen gang er hørt her i landet, alltid med en melodisk klo i bunn. Spill høyt!». Mens Dagbladet mente at albumet var «glitrende».

AASEN 
Årets reunionkonsert blir selveste punkbandet Aasen! Ivar Aasen ville fylt 205 år i år, om han ikke hadde blitt revet bort så altfor tidlig. Caliban Sessions har i år æren av å presentere en storslagen gjenforening av punkbandet Aasen, bandet som i 1996 ga ut «Jubileumsplate til Ivar Aasen», for å delta i 100- års-feiringen av sidemålsmannens dødsdag (1896). Dette bandet som så seg fore å vise hvor rå og punka Ivar Aasen egentlig var ved å tonesette tekstene hans med uslepen, rett i fleisen punk. Bandet bestod av Aslag Guttormsgaard, Egil Hegerberg, Lars Lønning og Per Bertrand Aanonsen, og er på en måte forløperen til Black Debbath, som ble startet opp noen år senere. De rakk å få en slags hit med låta «Nordmannen (Millom bakkar og berg)».

SWEDEN 
Power pop-erne i Sweden er aktuelle med sitt seneste album «Confetti», som har mottatt strålende anmeldelser i norsk presse, blant annet femmere i Dagbladet og Aftenposten. Singlene «Back Again» og «April’s Fool» har vært i tung rotasjon på NRK P13s spillelister. I vår var Sweden fra Norge på turné i Japan for å forvirre og sjarmere høflige publikummere. De klarte begge deler. Nå er de klare for Caliban Sessions 2018.

7 band til blir offentliggjort senere. 

Bill. kr. 290,- + bill.avg. 18 år leg. 
Dørene åpner kl. 20.00.