Back to All Events

Mose ++ - Down Under

Metalkonsert på Down under!

Endelig skal det bli en ordentlig metalkveld på Down under. Det blir en beintøff kveld med hele FIRE BAND! Konserten er helt GRATIS til og med. Konserten er også RUSFRI! Håper vi ser nettop deg på denne konserten!

Lineup:
RallaMekk
Sinok
Ruun
MOSE - band


RALLAMEKK er et rock/metal band fra Krokstaelva som spiller musikk innen for denne sjangeren. 


SINOK er et heavy/thrash/groove metal band fra Svelvik som har spilt sammen i 2 og ett halvt år. De har nylig slippet sin aller første singel som ligger ute på nesten alle mulige streaming tjenester. Bandet har ikke spilt mye live, men har deltatt på UKM og spilt på Down Under en gang tidligere i år. Sinok garanterer god energi på scenen!


RUUN er en progressive death metal trio fra Hønefoss. De har spilt sammen i underkant av et år og har sin første singel ute på Soundcloud (Distressed). Spiller eget materiale for det meste, men slenger på et cover i ny og ne. Du kan finne dem på instagram: @ruunband


MOSE er en powertrio fra Drammen som spiller under sjangeren Stoner Deathmetal. Bandet har spilt sammen i rundt et år og er allerede ut med EP som man kan finne på nesten alle musikkstreaming sider. Mose har en veldig original sound som absolutt bare må høres. Bandet har spilt i Oslo og mye i Drammens regionen.